Noorder­haven Zutphen

Duurzame appartementen en eengezinswoningen

Bent u op zoek naar een duurzame huurwoning? Vesteda verhuurt 7 eengezinswoningen en 119 appartementen in de nieuwe stadswijk Noorderhaven vlakbij het NS station en op fietsafstand van de binnenstad van Zutphen. Het moderne wooncomplex heeft 3 liften en een gezamenlijke binnentuin. Alle woningen hebben een complete keuken met inbouwapparatuur en een luxe badkamer. Bovendien zijn alle woningen voorzien van glasvezelbehang en velen ook van een smaakvolle vloerafwerking. Bijna alle woningen hebben een buitenruimte. De woningen zijn zo goed als instapklaar. U hoeft alleen nog maar te verhuizen!

Duurzame mobiliteit

Noorderhaven is ideaal voor wie milieubewust met mobiliteit wil omgaan. Vindt u het bezitten van een auto minder belangrijk, maar wilt u wel mobiel zijn? Noorderhaven biedt u diverse oplossingen. Het NS- en busstation liggen vlakbij. Ook kunt u, tegen aantrekkelijke tarieven, gebruik maken van elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen.

Wilt u toch uw eigen auto op het binnenterrein parkeren? Laat het ons weten, want er zijn maar een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

Planning en inschrijving

De digitale verhuur via deze website is gestart. U kunt zich gratis inschrijven en uw voorkeur kenbaar maken. De verwachte oplevering van de woningen zal plaatsvinden in mei 2020.

Open Huis

Graag nodigen wij u uit om onze modelwoningen te bezoeken tijdens ons open huis. We hebben twee appartementen en één eengezinswoning speciaal voor u ingericht. Wij ontvangen u graag op:

Datum
Zaterdag 7 maart 2020

Tijdstip
10.30 – 12.30 uur

Adres
Noorderhavenstaat / Groote Bolwerk Zutphen

U kunt het beste met de fiets of openbaar vervoer komen. U kunt betaald parkeren in de directe omgeving.